VANDEBROUWERéén platform voor brouwers én voor liefhebbers!

https://www.vandebrouwer.nl/wp-content/uploads/2018/04/achtergrond_vandebrouwer_lancering-page-001-1280x672.jpg

Vorige week stond er groot in BIER! Magazine: Bierwebwinkels breken nu echt door. Of het toevallig is of goede timing weten we niet, maar vanaf vandaag kunnen alle bierliefhebbers terecht op een nieuw platform waar bierbrouwers en bierliefhebbers samenkomen: vandebrouwer.nl.

Eigenlijk zijn bijna alle gangbare bieren en bekende speciaalbieren online ergens te verkrijgen. Toch ontbrak er volgens Ton en Damian François nog iets: een podium waar een micro brouwerij zijn eigen verhaal vertelt, zijn producten verkoopt en samen met andere brouwerijen profiteert van gezamenlijke marketing, verkoop en logistiek. Zo ontstond VANDEBROUWER.

In Nederland zijn er inmiddels ruim 600 brouwerijen, met ieder een eigen unieke verhaal. “Prachtige verhalen die pas echt boven water komen als je gaat samenwerken met de brouwer” verteld Damian. “Deze verhalen willen wij vertellen aan een groter publiek en daarmee de micro brouwerij het podium geven dat ze verdient.

“In de zoektocht naar unieke en smaakvolle bieren zijn we bij verschillende brouwers langs geweest” verteld Ton. “Al snel ontdekte we één zelfde behoefte, de brouwers verkopen lokaal vaak aan speciaalzaken, cafés en restaurants. Maar het geld, de kennis en de logistieke mogelijkheden om zelf een webshop op te zetten is er vaak niet. Aansluiten bij de ‘grote jongens’ is vaak nog een stap te ver. Met VANDEBROUWER helpen we deze brouwers hun bieren landelijk aan te bieden”.

Bij VANDEBROUWER zijn op dit moment drie brouwerijen aangesloten: Croy uit Aarle-Rixtel, Stoombrouwerij de Pimpelier uit Budel-Schoot en Rakker Bier van de vrienden Vincent en Pascal. “Met deze drie brouwerijen hebben we het platform ontwikkeld” licht Damian toe. “Nu het platform staat en het logistieke proces is ingericht, gaan we brouwerijen toe te voegen aan het platform om zo elkaar te versterken” vult Ton aan.

Voor vragen of meer informatie neem gerust contact met ons op.

De waardering van www.vandebrouwer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.