Croy bier@bierleven over: Croy Echt Bier

https://www.vandebrouwer.nl/wp-content/uploads/2018/08/bierleven-over-croy-echt-bier-1280x640.jpg

Speciaalbier liefhebber Thijs staat bekend als @bierleven op Instagram. Zijn liefde voor speciaalbier begint eind 2014. Ruim 1.500 verschillende bieren en een Instagram-account later, is hij waar hij nu is. Thijs proeft en beoordeeld de bieren van de brouwers van VANDEBROUWER en deelt graag zijn ervaringen met je. In deze blog: Croy Echt Bier.

Croy Echt Bier is een mooi, ongefilterd bier. Proeft erg kruidig. Alsof er een vleugje chilipepers inzit. Daar houd ik enorm van. Het bier heeft pit en is zeker niet voor watjes. Je moet openstaan voor wat extra smaaksensatie. Ik werd verrast door de bijzondere smaken in dit biertje. Een aanrader voor bierdrinkers die ‘even wat anders’ willen.

Wil jij Croy Echt Bier zelf ook eens proeven? Klik dan hier! 

 

 

De waardering van www.vandebrouwer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.