Pimpelier@bierleven over: De Gouwe Gabber

https://www.vandebrouwer.nl/wp-content/uploads/2018/08/pimpelier_bier_fles_dop.jpg

Speciaalbier liefhebber Thijs staat bekend als @bierleven op Instagram. Zijn liefde voor speciaalbier begint eind 2014. Ruim 1.500 verschillende bieren en een Instagram-account later, is hij waar hij nu is. Thijs proeft en beoordeeld de bieren van de brouwers van VANDEBROUWER en deelt graag zijn ervaringen met je. In deze blog: De Gouwe Gabber van Stoombrouwerij de Pimpelier.

De Gouwe Gabber is een zachte pale ale. Aan de kruidige kant en vrij vol van smaak. Er zit veel koolzuur in het bier, daardoor zou je het goed kunnen combineren met bijvoorbeeld een botervisje bij het avondeten. Dit zomers bier is er één zonder al te veel poespas. Redelijk rechttoe rechtaan en daardoor toegankelijk voor iedereen die een keer iets anders wil dan een pilsje uit de supermarkt.

Wil jij de Gouwe Gabber zelf ook eens proeven? Klik dan hier! 

 

 

De waardering van www.vandebrouwer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.