BIERNIEUWS & BLOGS

De brouwers in het nieuws of nieuws over de brouwers lees je hier. Ook zullen diverse bekende bierbloggers de bieren van de brouwers beoordelen en er reviews over schrijven.

BIERBLOGGER THIJS | @BIERLEVEN

Hoi! Ik ben Thijs. Mijn liefde voor speciaalbier begint eind 2014. Ik drink ‘s avonds een Deens bier. Een blik. ‘Export Stout’, staat erop. Het smaakt naar een mengelmoes van koffie en hop. Heel gek. Ik drink het vocht met frisse tegenzin weg. Gegrepen door die ervaring begin ik vaker en vaker vreemd bier te kopen, eigenlijk overal waar ik kom. Ruim 1.500 verschillende bieren en een Instagram-account later, ben ik op de plek waar ik nu ben.

Thijs is te volgen via Untappd en via @bierleven op Instagram

Heb jij net als Thijs veel ervaring met het proeven van bier en schrijf je hier graag over? Neem dan contact met ons op via info@vandebrouwer.nl. 

https://www.vandebrouwer.nl/wp-content/uploads/2017/05/WhatsApp-Image-2018-08-06-at-17.23.07-640x640.jpeg
https://www.vandebrouwer.nl/wp-content/uploads/2018/08/pimpelier_bier_fles_dop-1201x640.jpg

Speciaalbier liefhebber Thijs staat bekend als @bierleven op Instagram. Zijn liefde voor speciaalbier begint eind 2014. Ruim 1.500 verschillende bieren en een Instagram-account later, is hij waar hij nu is. Thijs proeft en beoordeeld de bieren van de brouwers van VANDEBROUWER en deelt graag zijn ervaringen met je. In deze blog: De Gouwe Gabber.

https://www.vandebrouwer.nl/wp-content/uploads/2018/08/bierleven-over-croy-echt-bier.jpg

Speciaalbier liefhebber Thijs staat bekend als @bierleven op Instagram. Zijn liefde voor speciaalbier begint eind 2014. Ruim 1.500 verschillende bieren en een Instagram-account later, is hij waar hij nu is. Thijs proeft en beoordeeld de bieren van de brouwers van VANDEBROUWER en deelt graag zijn ervaringen met je. In deze blog: Croy Echt Bier.

De waardering van www.vandebrouwer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.