Croy bierNEERLANDS ADELLIJKSTE BIER VAN HET KASTEEL

https://www.vandebrouwer.nl/wp-content/uploads/2018/04/Croy-Bier-BLOND.png

ZOALS HET WAS, ZO ZAL HET ZIJN

Brouwtraditie
Al bijna drie eeuwen lang wordt op Landgoed Croy bier gebrouwen. Tot in de wijde omtrek werd dit stevige gerstenat gedronken. De brouwtraditie van Croy werd in 2004 hersteld onder het motto ‘Zoals het was, zo zal het zijn.’
Uitzonderlijk bier
Het speciale Croy bier wordt volgens traditie gebrouwen. De beste hop en mout, de beste gist en het vakmanschap van brouwer Derk Jan maken Croy bier tot een bijzonder karaktervol bier.
Duitse Reinheitsgebot
Gebrouwen volgende de strikte regels van het Duitse Reinheitsgebot van 1516. Het bier bevat enkel hop, mout, gist en water. Géén smaakstoffen of suikers. Het bier wordt niet gepasteuriseerd of gefilterd. De volle smaak, geur en alle vitamines blijven hierdoor behouden.
De Croyse Hoeve
De brouwerij van Croy is misschien wel de kleinste commerciële bierbrouwerij van NL. De koperen brouwketel waar Croy bier wordt gemaakt, staat in de brouwerij van restaurant De Croyse Hoeve in Aarle-Rixtel.

Binnen 24-uur verzonden

Bij iedere 12 stuks, gratis verzending!

Veilig betalen met iDeal

Levering in NL & België 

Unieke bourgondische bieren

van brouwers uit alle streken

gecombineerd, keurig en vlot bij je thuis!

https://www.vandebrouwer.nl/wp-content/uploads/2018/05/Brouwerij-CH-WEB-9856-1024x684.jpg

EEN EIGEN KARAKTER

De brouwtraditie van Croy werd in 2004 nieuw leven in geblazen. Het originele recept, dat in Kasteel Croy werd gevonden, werd als basis genomen. Dit recept werd op eigenwijze manier aangepast aan de moderne tijd. Van hop, het beste gist, zuiver water en mout brouwt de kundige brouwer Derk Jan een bier met een geheel eigen karakter. Neerlands adellijkste bier!

De waardering van www.vandebrouwer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.